Parama dėkojame




Šeštokų vasara 2016

Liepos 29 dieną Šeštokų miestelio gyventojai bei rajono svečiai gausiai rinkosi į šventę „Šeštokų vasara 2016“. Kasmet vykstantis renginys tradiciškai prasidėjo šv. Mišiomis Švč. Mergelės Marijos, Nuolatinės gelbėtojos bažnyčioje. Po jų  šventė persikėlė į miestelio stadioną. Visus susirinkusius pasveikino Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis. Pasidžiaugęs gražia, jau tradicija tapusia mūsų krašto švente, meras linkėjo visiems neužmirštamų akimirkų,  sėkmės vasaros darbuose bei įteikė atminimo dovanas ir padėkos raštus už aktyvią visuomeninę veiklą  Aldonai Slavėnienei, Mildai Radzevičienei, Janinai Grubienei ir Tomui Šalaševičiui.

Šeštokų seniūnijos seniūnė Liana Audzevičienė taip pat džiaugėsi, jog mūsų krašte puoselėjamos bendruomeniškumo tradicijos, kad ir maži miesteliai sutraukia draugėn vietinius gyventojus ir svečius, sulaukia rajono valdžios palaikymo. Seniūnė  šeštokiečių vardu dėkojo merui už rūpestį mūsų rajonu ir jo gyventojais. Kaip nuoširdžią padėką ji  įteikė merui gerumo obuolį bei saldžių gardėsių.

Šventėje taip pat svečiavosi ir Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narė Daiva Ambrazevičienė, profesorius Juozas Galdikas, teisininkas Vaidas Šalaševičius.

Šventėje netrūko ir pramogų – veikė prekybininkų mugė, vyko linksmos fotosesijos, įmantrių piešinių Chna dažais kūrimas, virvės traukimo varžybos. Taip pat žiūrovų širdis džiugino ir jaunoji dainininkė Melanija Meilutė, linksmino Šeštokų kultūros namų liaudišks muzikos kapela „Griežlė“, Lazdijų kultūros centro estradinė grupė „Kryžkelė“, merginų grupė „HIT“, „Husarai“ bei jaunieji rokeriai „Black Biceps“.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode