Parama dėkojame




Gastrolių metas „Visavi“ aktoriams

 Mėgėjų teatro trupės „Visavi“ aktoriai gegužės 22   d. vyko į Kelmės r. Užvenčio kultūros centro organizuojamą jubiliejinį X teatrų festivalį „Vaidiname draugams“ su spektakliu Moljeras „Mizantropas“.

Kuriantis žmogus – toks sutvėrimas, kuris domisi, kuria ir tobulėja. Mažeikių rajono savivaldybės kultūros centro mėgėjų teatro trupės „Visavi“ aktorius su užventiškiais – lėlių teatru „Pepinukas“,   režisiere Ona Granickiene sieja ilgi draugystės ir bendradarbiavimo metai. Užvenčio bendruomenė, festivalių svečiai ir dalyviai jau matė keletą mažeikiškių sukurtų spektaklių.

 

Teatro ,,Pepinukas“ aktoriai 2013 m. vidurvasaryje dalyvavo teatro trupės „Visavi“ kolektyvo organizuojamoje Respublikinėje kūrybinėje-teatrinėje stovykloje „Paradigma“ Mažeikių rajone.

Šią vasarą ir vėl teatrališkai stovyklausime, kursime ir pramogausime nuo liepos 27 d. iki rugpjūčio 2 dienos. Atvyks svečiai ir draugai, kurie tik patvirtina amžinos draugystės sutartį. Kūrybiniai keliai mūsų teatralus veda ir į Kretingą. Kultūros centro teatro-studijos „Atžalynas“ režisierės Auksės Antulienės dėka prieš ketverius metus vykome gastroliuoti, mokytis ir kurti į Prahą (Čekija). Susivienijus, eksperimentuojant ne dėl darbinio pliusiuko galima nuveikti labai daug. Tad su mažuoju teatro trupės „Visavi“ sąstatu Joninių vainikus ir vėl teks pinti svetimoje šalyje. Dar ir dar kartą reprezentuosime Mažeikių kultūros centrą, Mažeikius ir lietuviškąją teatrinę mokyklą. Vasara prognozuojama įtemptai turininga, bet nekelianti mūsų trupės aktoriams nuostabos, taip gyvename nuolatos. Sustojus – svajonės lieka įkalintos nežinioje, o mes – kūrybiškai atviri visuomenei.                        

Režisierė   Daiva GEDVILIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode