SSC

Spanguolių padažas

Paruošimo laikas:

Apie 30 min.

Porcijų skaičius:

6

Ingredientai:

Rudasis cukrus, 100 gr.

Šviežios apelsinų sultys, 100 ml

Šviežios arba šaldytos spanguolės, 250 gr.

1 apelsino žievelės (be baltosios dalies)

Gaminimo instrukcija:

Supilkite cukrų ir sultis į puodą, užvirinkite.

Suberkite uogas ir žieveles (žievelės nebūtinos), virkite, kol uogos suminkštės, bet dar laikys formą (šaldytoms reikės maždaug 5 minučių, šviežioms - šiek tiek daugiau).

Vėsdamas padažas tirštės. Jį galima laikyti šaldytuve iki vienos savaitės (prieš patiekiant reikėtų valandą atšildyti), arba užšaldyti (reikės palikti kambario temperatūroje 24 valandoms).

Sveikata.lt

Taip pat skaitykite:

Powered by BaltiCode