Sprogimas

Klaipėdos Jūrininkų ligoninėje lankysis Apaštališkasis Nuncijus

Klaipėdos jūrininkų ligoninė laukia ypatingo svečio – Šventojo Tėvo atstovo Lietuvoje. Šį sekmadienį, sausio 24 d., nuo 14.30 val. įstaigoje lankysis Apaštališkasis Nuncijus Lietuvoje ir Baltijos šalyse JE Arkivyskupas Pedro Lopez Quintana.

Susitikęs su ligoninės vadovybe, svečias trumpai pasimels koplytėlėje, vėliau aplankys sunkiausiai sergančius ligonius. Ligoninės bendruomenės ir pacientų susitikimas su Apaštališkuoju Nuncijumi vyks įstaigos salėje.

„Tai bus istorinis įvykis. To dar nebuvo, kad tokio aukšti rango Bažnyčios atstovas su oficialiu vizitu lankytųsi Klaipėdos jūrininkų ligoninėje. Šventojo tėvo paskelbti Gailestingumo metai Apaštališkojo Nuncijaus apsilankymu bus palytėti Dievo gailestingumo ženklu – ypatingu palaiminimu ligoniams, įstaigos personalui ir jų šeimų nariams“, – sakė įstaigos kapelionas dr. Saulius Stumbra.

Klaipėdos jūrininkų ligoninė nuo pat jos įkūrimo palaiko bendrystės ryšius su Bažnyčia. „Manome, kad Bažnyčia yra didžiulė pagalbininkė ligoniams ir ligoninės personalui ne tik gydant kūno negalias. Ji lydi ir dvasios malonėmis“, – sakė Klaipėdos jūrininkų ligoninės direktorius dr. Jonas Sąlyga.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode