Sprogimas

Pranciškus: Jėzus taip pat patyrė vargstančiųjų dalią

Popiežius Pranciškus video žinioje pasveikino asociaciją „Brolis“ Lurde lapkričio 14–17 dienomis įvyksiančio asociacijos narių susitikimo proga. Asociacija „Brolis“ darbuojasi vargstančiųjų ir pažeidžiamųjų globos srityje, jos atstovai susirinks Lurde lapkričio 17 minimos ir popiežiaus įsteigtos Pasaulinės vargstančiųjų dienos proga, šiemet minimos iš eilės trečią kartą.

„Branginu Romoje surengtos Pasaulinės vargstančiųjų dienos atsiminimus, ji čia vyko dieceziniu mastu. Tegu visi vis labiau pamato vargstančiųjų dalią, kurią patyrė ir Jėzus, kai buvo atmestas, nepriimtas. Ir jums artimas vargo skonis, žinote jo priežastis. Gražu, kad galėsite visi kartu susitikti“.

„Žinau, kad Pasaulinė vargstančiųjų diena įvyks Lurde šį lapkritį. Bus gražu, kad ten susitiksite, būsite palydėti į šią vietovę, kad galėtumėte pabūti kartu su Jėzaus Motina. Švenčiausioji Mergelė jus tegloboja, tepasirūpina jumis, o jūs būkite su Jėzaus Motina, ji irgi žino vargo skonį ir vargo kalbą.“

„Džiūgaukite, važiuokite į Pasaulinę vargstančiųjų dieną Lurde! Jus laiminu ir palydžiu. Ačiū“, – palinkėjo video žinioje Pranciškus. (SAK / Vatican News)

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode