Sprogimas

Ieškoma būdų pavežėti mokinius

Sprendžiamos mokinių pavėžėjimo iš Kurmaičių į miesto mokyklas problemos. Išgirsti tėvų pageidavimai dėl autobusų stotelių apšvietimo, autobusų važiavimo grafiko suderinimo pagal pamokų laiką.

Sutarta, jog UAB „Mažeikių autobusų parkas“ peržiūrės ir įvertins galimybes pakeisti maršrutus, kad autobusai, važiuojantys ta pačia kryptimi, užsuktų į Kurmaičius. Taip pat bus derinamas autobusų važiavimo laikas. Mažeikių apylinkės seniūnija įpareigota parengti techninį projektą dėl stotelių apšvietimo.

Vasarą Kurmaičiuose su čia įsikūrusių sodininkų bendrijų gyventojais susitiko vietos savivaldos vadovai ir Savivaldybės administracijos specialistai. Tąkart ir buvo iškelti vaikų, važiuojančių į miesto mokyklas, saugumo, pavėžėjimo klausimai. Savivaldybės meras Vidmantas Macevičius prašė gyventojų atstovų patikslinti, kiek mokinių ir į kokias mokyklas važiuoja, bei suformuluoti savo pageidavimus.

Šį kartą pateiktas visas mokinių, kurių yra per 70, sąrašas, išsakyti konkretūs pageidavimai, tartasi, ką šiuo metu galima padaryti, kad vaikai saugiai pasiektų mokyklas ir grįžtų iš jų.

Savivaldybės informacija ir nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode