Parama dėkojame




Sprogimas

Gydymo įstaigų veikla atnaujinta laikantis reikalavimų

Vyriausybei leidus atnaujinti gydymo įstaigų veiklą, Mažeikių rajono savivaldybės administracija birželio 8 d., pirmadienį, vykusiame susitikime su rajono gydymo įstaigų vadovais domėjosi, kaip pasiruošta paslaugų teikimui, pacientų priėmimui, gydymui.

Poliklinikų ir ligoninių vadovai patikino, jog veikla atnaujinta laikantis visų reikalavimų. Parengti ir su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru (NVSC) suderinti paslaugų atnaujinimo ir teikimo planai. Specialistai palaipsniui pradeda teikti konsultacijas, atnaujinamos planinės operacijos ir kitos paslaugos.

Gydymo įstaigų veikla oficialiai atnaujinama tada, kai jos parengia, suderina su NVSC paslaugų atnaujinimo ir teikimo planą, kaip turi būti užtikrinta tinkama infekcijų kontrolė, pacientų ir medikų saugumas, ir pagal minėtą planą pradedama dirbti.

Karantino laikotarpiu kiekviena gydymo įstaiga pati nusprendžia, nuo kada ir kokių paslaugų teikimas bus atnaujintas, kaip jos bus teikiamos pacientams – nuotoliniu būdu ar gyvai priimant pacientus, kaip bus valdomi pacientų srautai. 

Mazeikiai.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode