Sprogimas

Mieli mažeikiškiai!

Šios dienos visiems sunkios. Gyvename nerimu galvodami apie savo ir artimųjų ateitį. Gyvename nerimu, ar pasiteisins karantino režimas dėl COVID-19 virusinės infekcijos suvaldymo, ar užteks darnos ir pilietinės atsakomybės atsiliepiant į kasdien kintančias gyvenimo aplinkybes. Savo ruožtu Jūs gyvenate laukimu, kad vietos medikai sąžiningai, kvalifikuotai atliks savo pareigas. Tiesa tai, kad blogėjant padėčiai mes būsime pirmi ir dažniausiai paskutiniai atsiliepiant į visus Jūsų negalavimus ar ligų išraiškas.

Ligoninės darbuotojų vardu galiu patvirtinti, kad esame pasiruošę prisiimti visus sudėtingos dabarties iššūkius, tarnauti savo pašaukimui, Hipokrato priesaikos idealams. Ruošiamės sudėtingiems išbandymams, galvojame apie naujus sveikatos priežiūros paslaugų teikimo būdus, pertvarkome savo įstaigos veiklą.

Kartu su šiais pasikeitimais susiduriame su nauju reiškiniu – visuomenės palaikymu, kasdien sulaukiant vienokios ar kitokios labdaros bei paramos. Tai netikėta, jautru. Esame įpratę prie priešingų tendencijų – negatyvios nuomonės formavimo, įvairių epitetų klijavimo. Tikiu – tai slogi, nebeaptarinėtina praeitis.

Norime kreiptis į visus, kurie susirūpinę mūsų galimybėmis teikti kvalifikuotas sveikatos priežiūros paslaugas. Prašome Jūsų paramos. Šiuo metu norėtume įsigyti papildomą medicininę įrangą dėl būtinosios pagalbos teikimo – vieną ar du dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatus (vieneto kaina apie 25 000 Eur.) bei žarnyno patikros videoendoskopinę sistemą (kaina apie 55 000 Eur).

Ligoninei taip pat labai reikalingos medicininės kaukės, respiratoriai, vienkartinės pirštinės, kombinezonai ir kitos medicininės apsaugos priemonės.

Įsipareigojame Jūsų suaukotas lėšas telkti tik šios medicininės įrangos įsigijimui, skelbti specialiąją labdaros-paramos sąskaitą, reguliariai informuoti visuomenę apie lėšų joje judėjimą.

Speciali VšĮ Mažeikių ligoninės paramos sąskaita – LT35 4010 0407 0039 4169 Luminor Bank AS

Aukojantiems iš užsienio SWIFT kodas AGBLLT2X

Dėkojame visiems pagal galimybes atsiliepusiems.

Mes visi kartu būsime sveiki tik dalindamiesi tarpusavio gerumu.

VšĮ Mažeikių ligoninės direktorius

Sigitas Kaktys

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode