Sprogimas

Baigiama daugiabučių gyvenamųjų namų laiptinių dezinfekcija

Rajone baigiama daugiabučių gyvenamųjų namų laiptinių, kurių yra apie 1200, dezinfekcija. Ją atlieka UAB „Mažeikių komunalinis ūkis“.

 Informaciją apie dezinfekuotas ir kitą dieną numatomas dezinfekuoti laiptines skelbia namus administruojančios įmonės, kurioms ši informacija perduodama.

Šią savaitę visame Mažeikių mieste bus užbaigtos dezinfekuoti visos laiptinės, nemaža dalis ir bendrijų (dezinfekuojamos tų bendrijų laiptinės, kurioms atlikti darbus užsako pačios bendrijos). Pradedamos ir bus baigtos dezinfekuoti Reivyčių kvartalo, Viekšnių, Sedos daugiabučių namų laiptinės.

Dezinfekuotojas, lipdamas laiptais į viršutinį aukštą, visada atidaro laiptinės langus. Leisdamasis laiptais jis atlieka dezinfekciją purkšdamas dezinfekcinį skystį „Virocid“, tai trunka apie 10–15 minučių.

Purškiami laiptai, turėklai, lauko durų rankenos, spynos, telefonspynės. Pats procesas praktiškai begarsis. Aštresnis kvapas vėdinamoje patalpoje lieka apie 15 minučių. Po to kvapo nelieka. Atidarytus langus turi uždaryti patys gyventojai.

MS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode