Sprogimas

Esate saviizoliacijoje – vaikais bus pasirūpinta

Tėvams ar kitiems atstovams pagal įstatymą (įvaikinus – įtėviai, nustačius globą ar rūpybą – globėjai ar rūpintojai), esant izoliacijoje, kai vaiko izoliuoti nereikia, juo turėtų pasirūpinti kitas iš vaiko tėvų ar kitų atstovų pagal įstatymą. 

Jei nėra kito iš vaiko tėvų (įtėvių), globėjų, rūpintojų, kurie gali pasirūpinti vaiku, izoliacijoje esantys tėvai (įtėviai), globėjai, rūpintojai gali kreiptis į Socialinės paramos skyrių su prašymu, kad būtų nustatyta vaiko laikinoji priežiūra. 

Prašyme būtina nurodyti asmenį, kuris sutinka prižiūrėti ir laikinai rūpintis vaiku.

Informacija tel. (8 443) 90676. Prašymą pateikti el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. (prašymo forma)

Jei galinčiųjų laikinai prižiūrėti vaiką (-us) nebus, Mažeikių rajono savivaldybėje gyvenantys vaikai laikinai bus apgyvendinti Bendruomeniniame pagalbos vaikams centre – Laisvės g. 83, Mažeikiai.

Tel. 8 694 34 543, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..">Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Vaikai, kuriems būtina izoliacija, kartu su tėvais ar atstovu bus apgyvendinami Socialinių paslaugų tarnybos Krizių centre – Ventos g. 16, Mažeikiai.

Tel. 8 616 04 942, (8 443) 20 139, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..">Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode