Sprogimas

Viekšniškiai rajono vadovams nestokojo aktualių klausimų

Jau tapo įprasta, kad Mažeikių rajono savivaldybės vadovai bei Seimo nariai lankosi seniūnijose: susitinka su gyventojais, pristato abipuses ataskaitas.Toks susitikimas vasario 21 d. įvyko Viekšnių seniūnijoje.

Jame dalyvavo Seimo narys Valius Ąžuolas, Savivaldybės ir Savivaldybės administracijos vadovai, kai kurie tarybos nariai, UAB „Mažeikių vandenys“ direktorius Kęstutis Kazlauskas, Mažeikių rajono policijos komisariato viršininkas Saulius Bumblys.

Gyventojai, išklausę seniūnijos ir Savivaldybės administracijos direktoriaus praėjusių metų veiklos ataskaitų nestokojo klausimų svečiams, išsakė savo prašymus bei pastebėjimus.

Vienas iš svarbesnių klausimų – Viekšnių malūno likimas. Domėtasi Mažeikių politechnikos mokyklos Viekšnių skyriaus ir Kultūros centro perspektyvomis, kelių ir gatvių tvarkymu, apšvietimu, galimybėmis prisijungti prie vandentiekio ir nuotekų tinklų. Kalbėta ir apie naujų pėsčiųjų takų tiesimą, ne vietoje paliekamas atliekas, saugumą miesto ir miestelių centruose, kuriuose pamėgo būriuotis apsvaigę asmenys.

pažadėjo atsakyti vėliau, išsiaiškinus situaciją.

Kitą savaitę Savivaldybės ir Savivaldybės administracijos vadovai susitiks su Židikų ir Sedos seniūnijų gyventojais.

Rajono vadovai kviečia gyventojus aktyviai dalyvauti susitikimuose, išsakyti problemas ir lūkesčius.

Budas.lt

Mazeikiai.lt nuotraukos

MS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode