Parama dėkojame




Sprogimas

Prie Tulnikių tvenkinio tradiciškai švęsta Lietuvos gimtadienis

Šiandien, Vasario 16-osios išvakarėse, prie Tulnikių tvenkinio linksmai ir energingai pradėtas švęsti Lietuvos gimtadienis. Čia susirinko ne tik Reivyčių seniūnijos kaimo bendruomenių nariai, bet ir gausus Mažeikių miesto gyventojų bei svečių būrys.

Šventė prasidėjo simboliškai – visi susirinkę ETG gyvenvietėje, sustoję į draugišką eiseną, su lietuviška daina lūpose ir širdyse, patraukė link Tulnikių tvenkinio.

Kartu su žygeiviais eisenoje ėjo ir linksmoje šventėje dalyvavo Savivaldybės mero pavaduotoja Lina Rimkienė, Savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė. Jos sveikino visus susirinkusiuosius, o vasario 16-ąją gimusius Reivyčių seniūnijos gyventojus apdovanojo dovanomis, nes koks gi gimtadienis be dovanų.

Šventėje buvo visko – pramogų netrūko nei mažiems, nei dideliems, nepatingėjusiems ištrūkti į gamtą ir nepabūgusiems drėgno oro.

Čia nosį kuteno įvairių patiekalų kvapai, kurių paragauti kvietė bendruomenių atstovai. Visi galėjo išbandyti savo jėgas ir susirungti įvairiose sportinėse rungtyse. Mažieji dailininkai piešė Lietuvą, o vietoje nustovėti neleido ant scenos besikeičiantys atlikėjai. Buvo ir šventinis tortas, ir fejerverkai.

MS

Ernestos Šneideraitytės nuotraukos

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode