Parama dėkojame




Sprogimas

Mažeikių rajono savivaldybėje baigta formuoti administracijos struktūra

Nuo šiandien, gruodžio 6 d., Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) administracija pradeda dirbti pagal naują struktūrą. Iš buvusių 22 skyrių liko 17. Pertvarkos, kurios pagrindinis tikslas – efektyvinti Savivaldybės administracijos darbą, išvengti funkcijų dubliavimosi, metu kai kurie skyriai sujungti, kitų, perskirsčius funkcijas, nebeliko.

Kiek anksčiau Savivaldybės tarybos sprendimu patvirtinta Savivaldybės administracijos struktūra baigta formuoti gruodžio 5 d. Sujungus Teisės ir Personalo administravimo skyrius, liko vienas Teisės ir personalo skyrius. Taip pat sujungti Švietimo bei Kultūros ir sporto skyriai – dabar yra Švietimo, kultūros ir sporto skyrius.

Ekonomikos bei Statybos ir remonto skyrių funkcijos paskirstytos Turto valdymo ir priežiūros, Strateginio planavimo ir investicijų, Vietinio ūkio skyriams. Archyvų bei Informacinių technologijų skyrių funkcijos perduotos Bendrajam skyriui.

Kad gyventojams būtų patogiau, sutrumpintas Aplinkos apsaugos, visuomenės ir sveikatos apsaugos skyriaus pavadinimas – jis dabar vadinasi Aplinkos ir sveikatos apsaugos skyriumi, jo funkcijos nepasikeitė. Įkurtas Ryšių su visuomene skyrius.

Struktūros pokyčiai nepalietė devynių skyrių: Architektūros ir urbanistikos, Buhalterinės apskaitos, Civilinės metrikacijos, Finansų, Savivaldybės centralizuoto vidaus audito, Socialinės paramos, Viešosios tvarkos, Viešųjų pirkimų, Žemės ūkio skyrių. Išliko nepakeistos seniūnijos, kurių rajone – 9. Taip pat liko Savivaldybės administracijos direktoriui tiesiogiai pavaldūs 2 vyriausieji specialistai – jaunimo reikalų koordinatorius, tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorius.

Ryšių su visuomene skyrius

19-127

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode