Sprogimas

Apžvelgti besibaigiantys metai ir ištarti padėkos žodžiai

Lapkričio 30 d., šeštadienį, Tirkšlių kultūros centre vyko jau tradiciniu tapęs Padėkos vakaras. Apžvelgti jau beveik besibaigiantys metai, daugybę kartų ištarti padėkos žodžiai tiems, kurie kasdienybės sūkuryje atliko didžius darbus, niekada neatsisakė padėti, būrė seniūnijos gyventojus.

Dėkota svečiams, draugams, geradariams, Tirkšlių kultūros centro ir seniūnijos darbuotojams, bendruomenių ir miestelyje veikiančių įstaigų atstovams. Šventės organizatoriai – Tirkšlių seniūnija, Kultūros centras, bendruomenė – kvietė dalytis gerumu su savo artimaisiais, dažniau tarti žodį ačiū.

Sveikino Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) meras Vidmantas Macevičius ir Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Eimantas Salatka, taip pat LR Seimo nario Valiaus Ąžuolo patarėja Reda Šiaulienė, Tirkšlių Kristaus Karaliaus parapijos klebonas kan. Petras Smilgys ir kiti svečiai.

Susirinkusiųjų sielos stygas virpino smuikininkė Ligita. Ne kartą nuoširdžiai nusijuokti privertė Juozo Vaičkaus Skrajojamojo teatro spektaklis „Vaizdeliai iš grytelninkų Tupių gyvenimo“, režisierius Martynas Januška.

Ryšių su visuomene skyrius

19-127

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode