Parama dėkojame




Sprogimas

Dienos centras „Mažasis princas“ – atidarytas

Lapkričio 27 d., trečiadienį, Šerkšnėnų mokykloje-daugiafunkciniame centre oficialiai atidarytas vaikų dienos centras „Mažasis princas“, skirtas autizmo spektro sutrikimų turintiems vaikams.

Simbolinę atidarymo juostelę perkirpo ir dienos centro bendruomenę sveikino Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) meras Vidmantas Macevičius, mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė ir Savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė. Žengti pirmyn ir išlikti stipriems linkėjo gausus būrys svečių. Dienos centrą pašventino Tirkšlių Kristaus Karaliaus parapijos klebonas kan. Petras Smilgys.

Tėveliai pasakojo apie savo vaikus, jų išskirtinumą, norą bendrauti, būtinybę juos prisijaukinti. Džiaugėsi, kad atsirado toks dienos centras, kur vaikus prižiūri specialistai, jie čia jaučiasi saugūs ir ramūs. Apžiūrėtos jau įrengtos patalpos ir tos, kurios dar laukia savo eilės.

Vasarą mažeikiškiai, auginantys autizmo spektro sutrikimų turinčius vaikus, susibūrė į asociaciją „Lietaus vaikai“ ir netrukus kreipėsi į Savivaldybę su prašymu steigti dienos centrą. Tokia galimybė atsirado Šerkšnėnuose ir nuo rugsėjo čia po pamokų laiką leidžia būrelis vaikų.

Ryšių su visuomene skyrius

19-127

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode