Sprogimas

Padėkos vakare žodis „ačiū“ ištartas daugybę kartų

Penktadienio vakarą Urvikių kultūros centre skleidėsi gerumo ir bendrumo dvasia. Į jau tradiciniu tapusį padėkos vakarą „Bendrumas širdį šildo“ susibūrė ne tik urvikiškiai, bet ir aplinkinių bendruomenių atstovai. Nušvito gerumo ir bendrumo angelas, o visą vakarą susirinkusiuosius stebino įvairūs kolektyvai.

Urvikių kultūros centro darbuotojai ir direktorė Vita Černookienė visiems – bendruomenėms, rėmėjams, svečiams – dėkojo už suteiktą paramą, ištiestą pagalbos ranką, už pasakytą gerą žodį, patarimą, už didelį ar mažą darbą... Šį vakarą žodis „ačiū“ buvo ištartas nesuskaičiuojamą daugybę kartų. Jaukioje, žvakėmis apsuptoje aplinkoje, padėkoti, dovanas įteikti skubėjo ir bendruomenių atstovai.

Susirinkusiuosius pasveikinti ir kartu pasidalinti gerumo dvasia atvyko Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savialdybė) mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, Savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė.

Vakaro metu visus stebino Mažeikių moksleivių namų šokėjos, dainomis užbūrė Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistė Loreta Ramelienė, o sėdėti neleido ir šokti kvietė Urvikių kultūros centro kolektyvai. Tad susirinkusieji neskubėjo skirstytis, šventiškai papuoštoje salėje dar ilgai skambėjo muzika, kalbos ir juokas, sukosi šokančios poros...

Ryšių su visuomene skyrius

19-127

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode