Sprogimas

AB „ORLEN Lietuva“ dovana mažeikiškiams – dar daugiau lauko muzikos instrumentų

Lapkričio 19 d., antradienį, Senamiesčio parke su muzikuojančiais naujai įrengtoje lauko muzikos instrumentų aikštelėje susitiko Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) meras Vidmantas Macevičius, Savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė ir instrumentus dovanojusios AB „ORLEN Lietuva“ generalinis direktorius Michal Rudnicki.

Savivaldybės ir bendrovės vadovai apžiūrėjo aikštelę, kurioje pastatyti septyni lauko muzikos instrumentai. Išklausė Mažeikių Vytauto Klovos muzikos mokyklos atstovų pageidavimų, kad būtų įrengtas aikštelės apšvietimas, suoliukai, ir pritarė, jog visa tai reikalinga.

Savivaldybės vadovai dėkojo AB „ORLEN Lietuva“ generaliniam direktoriui už paramą,perdavė gyventojų viltis ir norus, kad tokių muzikos instrumentų atsirastų ir kituose miesto parkuose.

AB „ORLEN Lietuva“ – viena didžiausių Mažeikių rajono savivaldybės rėmėjų, prisidedančių prie įvairių renginių organizavimo ir socialinių projektų įgyvendinimo. Vienas tokių projektų – lauko muzikos instrumentų aikštelė Senamiesčio parke, kurią Mažeikių rajono savivaldybė įrengė kartu su bendrove. Pavasarį čia buvo pastatyti keturi muzikos instrumentai, šį rudenį ji pasipildė dar trimis. Tikimasi, jog projektas bus tęstinis ir padedant rėmėjams bus įrengta ne viena lauko muzikos instrumentų aikštelė.

Ryšių su visuomene skyrius

19-113

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode