Parama dėkojame




Sprogimas

Pildosi vaikų svajonės

Liepos 9 d. išsipildė ilgai puoselėta Lietuvos  vaikų teisių gynimo organizacijos „Gelbėkit vaikus“ Mažeikių padalinio bei Ukrinų vaikų dienos centrų auklėtinių svajonė apsilankyti Klaipėdoje, Delfinariume, pabūti prie jūros.

Delfinariume vaikų laukė nuotaikinga delfinų programa, nustebinusi jaunuosius žiūrovus triukais, išskirtiniais talentais, žaismingais vandens purslais. Dalis vaikų delfinų pasirodymą matė pirmą kartą, todėl jis jiems paliko neišdildomą įspūdį. Taip pat išvykos dalyviai lankėsi Žvejo sodyboje, kur susipažino su žvejo šeimos gyvenamąja aplinka, žvejybos įrankiais ir namų apyvokos daiktais. Vaikščiojo molo krantine, stebėjo į uostą įplaukiančius laivus.

Ypač daug džiaugsmo ir smagių pojūčių sukėlė pasivaikščiojimas prie jūros. Nors vanduo buvo šaltas ir smarkiai bangavo, bet tai vaikų neišgąsdino, drąsuoliai braidė, taškėsi vandeniu. Visgi buvimas gamtoje padeda užmiršti kasdienius sunkumus ir įkvepia naujos energijos bei pozityvių minčių. Kartu su vaikais puikia pažintine ekskursija džiaugėmės ir mes, vaikus lydėjusios VO „Gelbėkit vaikus“  socialinė darbuotoja Zita Borusevičienė, savanorė Jūratė Šiaulienė ir aš, straipsnelio autorė.

Irena DAUBARIENĖ

VO „Gelbėkit vaikus“ centro pirmininkė

Nuotrauka iš centro archyvo

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode