Sprogimas

Darbą pradėjo naujoji Savivaldybės administracijos direktorė

Pirmadienį darbą pradėjo naujoji Mažeikių rajono savivaldybės administracijos direktorė Laima Nagienė, iki šiol daugiau nei 29 metus vadovavusi Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos (SODRA) Mažeikių skyriui.

Savivaldybės taryba gegužės 13 d. slaptu balsavimu išrinko ir patvirtino Savivaldybės administracijos direktore L. Nagienę, tačiau darbą ji pradėjo tik gegužės 27-ąją, nes privalėjo atsisakyti Savivaldybės tarybos nario mandato. L. Nagienė turi politinės patirties – ketvirtą kartą buvo išrinkta į Savivaldybės tarybą. Praėjusios kadencijos Savivaldybės taryboje ji vadovavo Ekonomikosfinansų ir vietinio ūkio komitetui.

Administracijos direktorė darbo dieną pradėjo nuo pasitarimo su Savivaldybės vadovais ir Savivaldybės administracijos skyrių vedėjais. Pasak direktorės, jos pagrindinis siekis – padėti Savivaldybės merui suformuoti darnią komandą, kuri dirbtų visų Mažeikių rajono gyventojų labui. „Pirmiausia noriu susitikti su kiekvienu iš dirbančiųjų Savivaldybės administracijoje, išsiaiškinti aktualiausias problemas, kurias būtina nedelsiant spręsti, – kalbėjo L. Nagienė. – Linkiu kalbėtis ir dirbti darniai, kad kiekvienas gyventojas pajustų mūsų darbo rezultatus ir didžiuotųsi savo rajonu.“

Savivaldybės meras kalbėdamas apie naująją direktorę sakė, kad būtina išnaudoti jos sukauptą patirtį ir potencialą bei turimą kompetenciją.

Kol kas L. Nagienė dirba be pavaduotojų. Vienas iš pirmųjų jos darbų – pasirašyti siūlymą merui dėl administracijos direktoriaus pavaduotojų, kuriems Savivaldybės meras kvies pritarti jau šiandien, gegužės 31 d., Savivaldybės tarybos posėdyje, skyrimo.

Savivaldybės informacija ir nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode