Parama dėkojame




Sprogimas

Gimnazijoje – gamtamokslinė laboratorija

Vasario 26 d. Mažeikių Gabijos gimnazijoje atidaryta gamtamokslinė laboratorija.

Mokiniai ir svečiai turėjo galimybę apsilankyti žaliojoje rekreacinėje zonoje ir išvysti, kaip naujoje gamtamokslinėje laboratorijoje mokiniai iš vaisių ir daržovių išskyrė DNR.

Gabijos gimnazijos ketvirtajame aukšte įrengtos dvi erdvės. Viena – gamtamokslinė laboratorija, kurioje, Gabijos gimnazijos direktoriaus teigimu, tikimasi, kad ateityje bandymus galės atlikti ir chemikai. Antroji – atvira „Žalioji zona“, kurioje mokiniai ir mokytojai, apsupti įvairių augalų, galės pailsėti, leisti laisvalaikį, pažinti augalus ir pasijusti tarsi gamtoje. Čia jau auga kone 100 augalų, o šalia jų gyvena egzotiniai vabzdžiai – Madagaskaro tarakonai ir gyvalazdės.

Gabijos gimnazijos direktorius Eduardas Vaičiulis dėkojo Mažeikių rajono savivaldybei, mokyklos bendruomenei: mokiniams, jų tėvams, mokytojams, darbuotojams, už palaikymą ir visokeriopą pagalbą įrengiant relaksacijai skirtą erdvę ir gamtamokslinę laboratoriją.

„Jauniems žmonėms reikia eksperimentų, reikia paliesti ir suvokti juos supantį pasaulį. Dėkoju mokytojams, kurie negailėdami savo laiko stengiasi mokinius sudominti, suteikia galimybę vaikams prisiliesti prie įvairių reiškinių“, – sakė E. Vaičiulis.

Savivaldybės informacija ir nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode