Parama dėkojame




Sprogimas

Renginiai, skirti akcijai „Metų knygos rinkimai 2018“

 

Praėjusių metų rudenį buvo paskelbtos „Metų knygos rinkimams 2018“ nominuotos knygos penkiose kategorijose. Tai knygos vaikams, paaugliams ir suaugusiesiems, kurios dar suskirstytos į prozos, poezijos bei publicistikos ir dokumentikos knygas. Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Sedos filialas rašė paraišką paauglių kategorijos knygoms ir jas laimėjo.

Praėjusių metų pabaigoje pristatėme „Metų knygos rinkimuose“ dalyvaujančių knygų trejetuką paaugliams, kvietėme išsirinkti ir balsuoti už labiausiai patikusią knygą. Siūlėme balsuoti ir už skaitytas knygas kitose kategorijose.

Gruodžio 14 d. vyko parodos „Metų knygos rinkimai 2018“ pristatymas. Į biblioteką susirinkę vaikai klausėsi bibliotekininkės J. Kelerienės pasakojimo apie šiais metais nominuotas paauglių kategorijos knygas. Jaunųjų bibliotekininkų būrelio narys pristatė skaidres apie vieną pasirinktą knygą. Jaunimas balsavo už labiausiai patikusį kūrinį.

Sausio 25 d. vyko popietė, kurioje jaunųjų bibliotekininkų būrelio nariai aptarė, analizavo ir kalbėjosi apie renkamas knygas paaugliams. Vėliau renginio dalyviai prisėdo prie bibliotekos kompiuterių, ėmė į rankas savo telefonus ir balsavo internete už pasirinktą knygą.

Loreta MICKIENĖ

Sedos filialo vyresnioji bibliotekininkė

Janinos Kelerienės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode