Sprogimas

Susitikimai-pokalbiai su ezoteriku Vandeniu

 

Sausio 15 ir 25 dienomis Mažeikių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Sedos filiale vyko susitikimai su ezoteriku Vandeniu (tikrasis vardas Stanislovas Žebrauskas), kuris pasakojo apie žmogaus prigimties kodus bei sėkmės paslaptis, jų tarpusavio ryšį.

Popietės pradžioje renginio svečias priminė praėjusiuose susitikimuose kiekvieno pateiktą ir kartu ezoteriškai išanalizuotą asmeninę informaciją: iš vardų ir pavardžių gautas skaitmenines reikšmes, jų sąsajas su astrologinėmis planetomis bei prigimties motyvais. Nebuvusiems ankstesniuose susitikimuose detaliai aiškino, kaip nustatyti savo likimo skaičius. Ezoteriko žodžiais tariant, gimimo datos bei vardai kartu su pavardėmis yra pagrindiniai mūsų prigimties kodai, kurie ir lemia (o iš tikrųjų – atspindi) kiekvieno mūsų sėkmę gyvenimo vingiuose.

Pertraukėlių metu skambėjo S. Žebrausko autorinės dainos, kurias dainavo duetu su Danguole Juškiene, pritariant akordeonu. Susirinkusieji džiaugėsi susitikimu, kalbėjosi apie šių dienų aktualijas.

Maloniai kviečiame ir jus į Sedos bibliotekoje vykstančius susitikimus-pokalbius su ezoteriku Vandeniu. Čia iš tiesų įdomu. Įėjimas nemokamas.

Loreta MICKIENĖ

Sedos filialo vyresnioji bibliotekininkė

Gvido Mikalausko nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode