Sprogimas

Bus apdovanoti

 

Užvakar Mažeikių rajono savivaldybės apdovanojimų komisija vienbalsiai pritarė, kad šiemet Savivaldybės garbės piliečio vardas turėtų atitekti Jolantai Tendienei, kurią savo balsais palaikė ir rajono gyventojai. Iš 484 pareiškusių savo nuomonę gyventojų net 449 pritarė tam.

Svarstyta, kam gali būti suteiktas antras pagal svarbą Savivaldybės apdovanojimas – garbės ženklas „Už nuopelnus Mažeikių kraštui“. Komisija vienbalsiai sutarė siūlyti apdovanoti abu pasiūlytus kandidatus.

Garbės piliečio vardo ir garbės ženklo „Už nuopelnus Mažeikių kraštui“ kandidatūros bus teikiamos vasario 1 d. posėdžiausiančiai tarybai – jei ši nuspręs pritarti, Garbės piliečio regalijomis pasipuoš Jolanta Tendienė, o Česlovas Pečetauskas ir Stanislovas Jakučinskas bus apdovanoti garbės ženklais už reikšmingus nuopelnus ir svarų indėlį į Mažeikių vardo garsinimą Lietuvoje ir užsienyje.

Po ilgų diskusijų komisijos nariai sutarė siūlyti Savivaldybės merui nominacijomis už socialinės-ekonominės plėtros spartinimą 2018 metais Mažeikių rajone apdovanoti 12 kandidatų. Iš viso jų buvo pasiūlyta 15.

Parengta pagal Savivaldybės informaciją

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode