Parama dėkojame




Sprogimas

Sušildė ir sielas, ir širdis

Gruodžio 18-ąją į Mažeikių nakvynės namus atvyko svečių – bendrijos „Bočiai“ atstovai. Ir atvyko toli gražu ne tuščiomis.

Labai prasmingai susirinkusiuosius pasveikino „Bočių“ pirmininkė Levutė Pleinienė: „Visų pirma – neliūdėkite. Jeigu jau  taip gyvenimas lėmė, kad gyvenate čia, ką padarysi, bet juk turi ateiti tas laikas, kai tikrai bus geriau. Ateinančių švenčių proga norėčiau palinkėti labai daug sveikatos, ištvermės, kantrybės.“

Pirmininkės žodžius palydėjo „Bočių“ atliekamos šiltos dainos apie žiemą ir Kalėdas. Tai buvo dar ne viskas. Labiausiai, ko gero, visus nustebino ne linkėjimai ir ne dainos, o labai skanios ir gražios dovanos. Be saldumynų, Nakvynės namų gyventojams moterys padovanojo daugybę savo pačių numegztų kojinių, pirštinių ir riešinių.

     L. Pleinienės teigimu, šitą gerumo akciją „Bočiai“ „nusižiūrėjo“ iš Savivaldybės, kuri organizavo sriubos dalinimą. Pasak Nakvynės namų direktoriaus Antano Krivicko, šis renginėlis į Nakvynės namus įnešė daug jaukumo, sušildė gyventojų sielas ir širdis – visiems viskas labai patiko, gyventoja iš viso negalėjo atsidžiaugti tokia gerumo akcija: labiausiai jai patiko dainos, kurios net ašarą išspaudė.

Valerija KVEDARAITĖ

Antano Krivicko nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode