Sprogimas

Sužalotas motociklo vairuotojas

 

Penktadienį, apie 18.50 val., kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė 37-erių metų vyras, vairuodamas jam priklausantį automobilį „Audi 80“, atlikdamas lenkimą, neįsitikino, kad tai daryti saugu, ir kliudė priešpriešiais atvažiuojantį motociklą „Suzuki AN 400 Z“, vairuojamą 44-erių metų vyro, ir lenkiamą automobilį „Opel Vectra“, kurį vairavo 50 metų moteris. Eismo įvykio metu sužalotas motociklo vairuotojas, kuriam diagnozuoti dešinės šlaunies, blauzdos ir pėdos kaulų lūžiai. Vairuotojas buvo blaivus.

Vairavo neblaivi

Penktadienį, apie 16.24 val., kelyje Pievėnai–Tirkšliai Tirkšlių miestelio gyventoja, gimusi 1954 m., vairuodama automobilį „Renault Megane“, jo nesuvaldė ir nuvažiavo į griovį. Moteriai nustatytas 2,52 promilės girtumas, automobilio dokumentų pateikti taip pat negalėjo. Vairuotoja sulaikyta.

Atėmė telefonus

   Spalio 24 d., apie 19.00 val., Aitvaro gatvėje, prie Mažeikių miesto paplūdimio, vartojant alkoholinius gėrimus, smurtauta. Iš 21-erių metų vyro atimtas mobiliojo ryšio telefonas. Įtariamasis nustatinėjamas.

   Šeštadienį, apie 22 val., Tirkšlių k., pušyne, iš 23-ejų metų moters taip pat atimtas mobiliojo ryšio telefonas. Padaryta 500 eurų turtinė žala. Įtariamasis nesulaikytas.

Pavogti pinigai

 Spalio 25 d. pranešta, kad apie 6.30 val. įsibrauta į Viekšnių gimnazijos patalpas ir iš spintoje buvusių rankinukų pavogtos piniginės.  Nukentėjusiosios  patyrė po 110 eurų turtinę žalą.

Nuo spalio 25 d. iki spalio 28 d. Respublikos g. esančiame viešbutyje iš vyro, gimusio 1983 m., striukės neaiškiomis aplinkybėmis dingo 800 eurų. Įtariamieji nustatinėjami.

Pagal PK informaciją parengė Vaida GALDIKĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode