Parama dėkojame




Sprogimas

Žemaitijos regione – vėl pirmi

 

Mažeikių politechnikos mokyklos Viekšnių skyriaus mokiniai Daiva Barvydytė, Samanta Kozytė, Lina Prtuškinaitė, Dainora Švelnytė, Renatas Garalis ir Deivydas Švelnys su muzikos mokytoja metodininke Milda Teniene ir profesijos vyr. mokytoja Geleta Gevinauskiene spalio 24 d. dalyvavo respublikinio etnokultūrinio projekto ,,Lietuvos kulinarijos ir etninio paveldo išsaugojimas ir puoselėjimas“, kurį organizuoja Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras, regioninėse varžytuvėse.

Iš viso dalyvavo šešios komandos iš Aukštaitijos ir Žemaitijos regionų. Buvo vertinamas komandų prisistatymas, etnokultūros bei kulinarinio paveldo žinios. Visas atliktas užduotis vertino kompetentinga vertinimo komisija: humanitarinių mokslų daktarė, vyresn. mokslo darbuotoja Rasa Paukštytė-Šaknienė, etnologai Nijolė Marcinkevičienė, Darius Mockevičius ir LMNSC skyriaus vedėja Aurelija Augūnienė.

     Susumavus visų konkurso etapų rezultatus, paaiškėjo, kad Žemaitijos regiono varžytuvėse mūsų mokyklos komanda užėmė garbingą I vietą. Laukia respublikinės varžytuvės Vilniuje lapkričio 30 d., kur susirungs visų regionų geriausios komandos. Linkime sėkmės!

Vitalija MILIEŠKIENĖ

Mokytoja metodininkė

Nuotrauka iš asmeninio archyvo

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode