RETRO

Pristatė Globėjų ir įtėvių mokymo ir konsultavimo programą

 

Spalio 21 d. organizuotas Globėjų ir įtėvių mokymo ir konsultavimo (GIMK) programos pristatymas Mažeikių rajono Židikų seniūnijoje. BĮ Mažeikių rajono socialinių paslaugų tarnybos socialinės darbuotojos Donata Žiulpienė ir Renata Didžiulienė Židikų seniūnijos seniūnės Skirmutės Stasytės kvietimu programą pristatė rudens šventės dalyviams.

Socialinės darbuotojos supažindino susirinkusiuosius su Lietuvoje vykstančia institucinės globos pertvarka, pasakojo apie globėjų ir įtėvių vaidmens svarbą, suteikė informaciją, kaip tapti globėjais ir įtėviais ar tiesiog priimti vaiką svečiuotis savo namuose. Šventės dalyviai atidžiai išklausė socialinių darbuotojų parengtą informaciją, kviečiančią globoti ar įvaikinti vaikus, netekusius tėvų globos. Seniūnijos gyventojams padalinti lankstinukai apie tėvų globos netekusių vaikų globą ir įvaikinimą.

Dėkojame Židikų seniūnijos seniūnei S. Stasytei ir visiems seniūnijos gyventojams už šiltą priėmimą. Tikimės, kad vaikų, netekusių tėvų globos, situacija palietė ne vieną širdį.

Norime informuoti, kad jau lapkričio mėnesį prasidės būsimų globėjų ir įtėvių mokymai. Dėl išsamesnės informacijos prašome kreiptis į BĮ Mažeikių rajono socialinių paslaugų tarnybą, adresu: Naftininkų g. 9, Mažeikiai, telefonu (8 443) 20138, arba į Mažeikių rajono savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyrių, Laižuvos g. 3, Mažeikiai, telefonu 8 687 49582.

Socialinių paslaugų tarnyba

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode