Sprogimas

Smiltynės perkėla kels tiesiai į Jūrų muziejų

 

Smiltynės perkėla nuo trečiadienio atnaujina keltų reisą, kuriuo iš Senosios perkėlos keleivius plukdys tiesiogiai į Jūrų muziejų.

Paskutiniai tokie keltų reisai vyko 2016-ųjų spalį. Maršrutas sustabdytas, prasidėjus krantinės rekonstrukcijai.

„Šį pavasarį pasibaigus rekonstrukcijos darbams, mes ir vėl galime keleiviams teikti šią paslaugą, kuri jiems leidžia tiesiogiai persikelti į Jūrų muziejų. Taigi, visi klaipėdiečiai bei atvykstantys poilsiautojai turės dar vieną alternatyvą, kuri leis sutaupyti ir laiko, ir pinigų, nes nebereikės persikėlus į Smiltynę papildomo transporto arba eiti pėsčiomis iki Delfinariumo“, – įmonės pranešime cituojamas jos generalinis direktorius Darius Butvydas.

Sutartis dėl kelto į Jūrų muziejų pasirašyta dešimties metų laikotarpiui. Maršrutas aktyviausiai bus vykdomas vasarą.

Keleivius į Jūrų muziejų plukdys keltas „Nida“, kuris visą rugpjūčio mėnesį plauks „trikampio maršrutu“: Senoji perkėla – Jūrų muziejus – Smiltynė. Sudarant kelto grafiką, atsižvelgta į delfinų pasirodymų laiką.

Bilieto kaina vienam keleiviui į abi puses bus tokia pat, kaip ir į Smiltynę – 1 euras. Tokia kaina taikoma ir keliaujantiems dviračiu. 

Praėjusiais metais iš viso iš Senosios bei Naujosios perkėlos į abi puses „Smiltynės perkėlos“ keltais keliavo beveik 2 milijonai keleivių. 

Vilnius, rugpjūčio 1 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode