Sprogimas

Ar jūs viską žinote apie savo sveikatą?

Sausio 11 d. (pirmadienį) KOMPIUTERINĖ FUNKCINĖ SVEIKATOS DIAGNOSTIKA bus atliekama Skuode, „Optika vizija“ salone, Vilniaus g. 11. Priimami tik iš anksto užsiregistravusieji telefonu 8 682 40857  9.30–19.00 val. Galima skambinti ir savaitgaliais. Tad kviečiame visus – mažus ir didelius – daugiau sužinoti apie save.


Kompiuterinė funkcinės sveikatos diagnostika: kas tai?
Pirmą kartą skaitantiems norėtume pabrėžti, kad šios diagnostikos metu matoma kiekvieno organo ir visų sistemų veikla. Pateikiama informacija, kokiose kūno vietose yra sutrikimai, vystosi ligos, vyksta uždegiminiai procesai, audinių pakitimai. Visi sveikatos duomenys matomi judesyje. Stebima, kaip funkcionuoja smegenys, skrandis, plaučiai, skydliaukė, inkstai, širdis, žarnynas, kokia stuburo ir sąnarių būklė, hormoninės sistemos veikla, ar yra kirminų, virusų, kurie sukelia lėtines ligas, alergijas ir chronišką nuovargį. Didelis šios diagnostikos privalumas prieš kitas diagnostines programas tas, kad organizme vykstantys pakitimai fiksuojami jau ankstyvoje stadijoje, kai dar nieko neskauda. Sudėtingais atvejais, kai žmogų vargina skausmai ir ne viena liga, šios diagnostikos pagalba galima greičiau nustatyti negalavimo priežastis ir skirti efektyvesnį gydymo būdą ar negaištant laiko nukreipti reikalingo specialisto konsultacijai, todėl ir profilaktiškai, ir įsisenėjusių negalavimų atveju funkcinė diagnostika suteiks neabejotiną naudą kiekvienam.
Kompiuterinę funkcinės sveikatos diagnostiką jau aštuonerius metus atlieka Kauno natūralios medicinos konsultacijų ir diagnostikos centras „Žolių salonas“.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode