Parama dėkojame




Sprogimas

Pasitinkant Kalėdas...

Penktadienį Mažeikių šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos „Caritas“ kartu su socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ atstovais bei Mažeikių politechnikos mokyklos moksleivėmis lankėsi Vaikų dienos centre.

„Sveiki visi susirinkę šią popietę paminėti advento pradžios ir pabendrauti bei pabūti kartu.

 

Adventas – susikaupimo ir ramybės metas, – į vaikus ir svečius kreipėsi „Carito“ vadovė Virginija Valko. – „Carito“ žvakutė skelbia, kad „Gerumas mus vienija“. To gerumo vedinos norime padovanoti rankomis sušildytas ir mūsų meile pripildytas dovanas: šlepetes, rankų darbo papuošaliukus ir daugybę karoliukų, iš kurių galėsite patys pasidaryti papuošalus.“

Savo daržuose užaugintos produkcijos atvežė Pikelių Švč. Trejybės parapijos „Caritas“ kartu su vadove Silva Lišniauskiene, o socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ Mažeikių skyriaus savanoriai Vaikų dienos centro vaikams surinko drabužių, pristatė projektą ir papasakojo apie savanorystės kilnumą ir naudą sau ir kitiems.  

Vaikų dienos centrui unikalų pačių pagamintą kalendorių padovanojo Mažeikių politechnikos mokyklos mokinės Rita, Deimantė ir Lina bei mokytoja Asta Rimkienė. Advento kalendoriaus kišenėlėse paslėptos kasdienės užduotys ir dovanėlės geriausiai jas atlikusiems vaikams. Mažeikių politechnikos mokyklos bendruomenė visus vaišino iškeptu pyragu.

Tą dieną Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos administratorius kanauninkas Zenonas Degutis pašventino naujai įrengtas turgelio patalpas. „Esame dėkingi turgelio prekybininkams ir UAB „Verslo sala“ direktorei Irenai Marcinkevičienei už jų dosnumą. Surinkti pinigai ir rūbai nuvežti Vaikų dienos centrui, – „Būdui žemaičių“ sakė V. Valko, – o jau kitą šeštadienį aprengsime benamius.“

Aukotojams atsidėkota „Carito“ žvakute.

Ernesta ŠNEIDERAITYTĖ

 

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode