Sprogimas

Apdovanota Mažeikių įmonė

Ūkio ministerijos bei Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūros inicijuoto renginio „Inovacijų diena“ metu buvo apdovanotos įmonės, kurios vykdė inovacinius projektus pagal Europos Sąjungos priemonę „Inočekiai LT“ ir pasiekė išskirtinių rezultatų. Įmonės apdovanotos už verslo ir mokslo bendradarbiavimo puoselėjimą.

Pagal Sumanios specializacijos strategijos prioritetinę kryptį „Įtrauki ir kūrybinga visuomenė“ apdovanota „Gudragalvio“ įmonė.. 2014 – 2015 metais UAB „Gudragalvis“ kartu su Lietuvos edukologijos universitetu vykdė projektą „Vaikų ugdymo priemonių ir metodikų rengimas“, kurio metu buvo atliktas žaidimų serijos „Lapiuko Bonio pamokėlės“ metodologinis vertinimas bei parengtas naujas žaidimas ikimokyklinio amžiaus vaikams „GEO dėlionė“.

Mažeikiškių įmonė „Gudragalvis“ sėkmingai dirba jau devintus metus – parduoda, gamina, leidžia ir jau eksportuoja mokymo priemones, žaislus, žaidimus. Dirbama visose Pabaltijo šalyse. Mokymo priemonės kuriamos, leidžiamos, bandomos bendradarbiaujant su aukštojo mokslo institucijomis (Šiaulių universitetas, LEU) bei mokslininkais, pedagogais praktikais. „Gudragalvio“ gaminiai vertinami užsienio šalių pedagogų bei prekybininkų – produktai perkami ne tik Pabaltijo šalyse, bet Suomijoje, UK, Čekijoje, Lenkijoje.

Norime priminti mažeikiškiams, kad veikia tokia įmonė „Gudragalvis“ Mažeikiuose, kviestume apsilankyti el.svetainėje, susipažinti su mūsų veikla...esame gerai žinomi Vilniuje ar Taline, o savam krašte dažnam tik nuostabą keliantis įmonės pavadinimas – Gudragalvis.

Jolanta ČEPAUSKIENĖ

UAB „Gudragalvis“kūrybinių projektų koordinatorė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode