Sprogimas

Paminėjo Neįgaliųjų dieną

Gruodžio 3-ąją Mažeikių krašto neįgalieji kartu su savo artimaisiais susirinko į jau tradiciniu tapusį metinį renginį Tarptautinei neįgaliųjų dienai paminėti.

Po šv. Mišių Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčioje gausus būrys susirinkusiųjų buvo pakviesti į Mažeikių rajono savivaldybės kultūros centro pramogų salę, kur laukė vaišės, Radži ir Birutės Dambrauskaitės koncertas, čigoniškas šokis ir kapelos „Virventa“ pasirodymas.

Savivaldybės mero pavaduotoja Irena Macijauskienė, pasveikinusi susirinkusiuosius su švente, kvietė visus pasivaišinti saldumynais ir linkėjo vilties, supratimo, pagarbos, atlaidumo, sveikatos ir meilės sau ir šalia esančiam.

Savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Jolanta Kekytė dėkojo Savivaldybės vadovams ir visiems prisidėjusiems organizuojant šią šventę. Susirinkusiesiems linkėjo smagios šventės ir šilto pabuvimo kartu.            

Savivaldybės vadovams dėkojo ir šventės dalyviai.

Renginyje taip pat dalyvavo Savivaldybės tarybos Sveikatos priežiūros ir socialinių reikalų komiteto pirmininkė Judyta Čejauskienė.

Renginį organizavo – Mažeikių rajono savivaldybė, Savivaldybės kultūros centras, VšĮ Mažeikių bendruomenės centras, Sutrikusio intelekto žmonių globos draugija „Mažeikių Viltis“ ir UAB „Mažeikių autobusų parkas“.

Savivaldybės informacija 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode