Parama dėkojame




Sprogimas

Jadvygai Balvočiūtei įteiktas Ūkio ministerijos apdovanojimas

Lapkričio 18 d. Ūkio ministerijos jau vienuoliktus metus organizuojamo Verslo dienos renginio metu apdovanoti sėkmingus rezultatus demonstravę ir šalies ekonomikai svarbius projektus įgyvendinę Lietuvos verslininkai.

Kaip nurodoma Ūkio ministerijos pranešime spaudai, apdovanojimus „Už nuopelnus verslui“ įteikė ūkio ministras Evaldas Gustas, Vyriausybės kancleris Alminas Mačiulis, Lietuvoje žinomi verslo ir visuomenės veikėjai.

Pagal „Verslios moters“ nominaciją geriausia pripažinta bendrovės „Jadvygos žolės“ (Gyvolių k., Mažeikių r.) įkūrėja, vaistininkė ir ūkininkė Jadvyga Balvočiūtė, kuri perdirba, gamina ir realizuoja ekologiškas, tautinio, kulinarinio paveldo sertifikatus turinčias žolelių arbatas ir mišinius. Verslininkės ūkyje taip pat įkurta vaistinių augalų ekspozicija, kuri sulaukia svečių ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio.

„Šie apdovanojimai išsiskiria tuo, kad juose dalyvauti gali įvairaus verslo atstovai – nuo mažiausio iki didžiausio. Tiek didelė įmonė, kurios apyvarta milijonai eurų, tiek nišine veikla užsiimantis verslininkas gali rasti sau tinkamą nominaciją. Taip net smulki ir visuomenei kol kas mažai žinoma įmonė gali mus visus supažindinti su savo veiklos vizija ir pasiekimais bei laimėti apdovanojimą. Tokia sistema pasiteisina. Lyg pirmieji verslo sėkmės pranašai neretai apdovanojamos mažiau žinomos įmonės, kurių vardus po kelerių metų linksniuoja, gerbia ir kurių veiklą stebi daugelis“, – sakė ūkio ministras E. Gustas.

Savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode