Sprogimas

Dėl žiemiškų eismo sąlygų situacija sudėtingesnė užmiestyje – Vilniaus policija

 

Žiemiškos eismo sąlygos pirmadienio rytą daugiau problemų pridarė užmiesčio ir regionų vairuotojams, BNS informavo Vilniaus apskrities policija.

Ryte Vilniaus apskrityje užfiksuotas 21 techninis eismo įvykis, dauguma jų – užmiesčio keliuose.

„Vilniaus apskrityje iki šiol padėtis tikrai neatrodo labai sudėtinga, tačiau praktika rodo, kad dėl rytinio judėjimo eismo įvykių dar gali būti kelias valandas“, – rašoma BNS atsiųstame Vilniaus apskrities policijos komentare.

Vilniuje apie 7 val. partrenktas ir sužalotas vyras, tačiau jis į gydymo įstaigą vykti atsisakė. Šalčininkuose nukentėjo dar dvi pėsčiosios – mergaitė ir moteris, jos patyrė kojų traumas.

Automobilių kelių direkcija įspėja, kad eismo sąlygas Lietuvos keliuose sunkina snygis. Valstybinės reikšmės keliai padengti sniego sluoksniu, provėžoti, slidūs.

Vakarų Lietuvoje eismo sąlygas sunkina lijundra. Čia magistraliniai keliai šlapi, o krašto ir rajoniniai keliai yra su šlapio sniego provėžomis, slidūs.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, didžiojoje šalies dalyje pirmadienį numatomas snygis, pajūryje pereinantis į šlapdribą.

Vietomis formuosis plikledis. Aukščiausia oro temperatūra sieks nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

Vilnius, gruodžio 17 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode