Sprogimas

Nakvynės namų bendruomenei aukotos šv. Mišios

Pirmadienį Mažeikių Švč. Jėzaus Širdies parapijos „Stebuklingoji Motina“ Marijos legiono narės apsilankė Mažeikių nakvynės namuose, kur užmezgė šiltus santykius su šių namų bendruomene – tiek gyventojais, tiek darbuotojais.

 

Susirinkusiems tikintiesiems buvo aukojamos šv. Mišios, o legiono atstovė plačiau papasakojo apie legiono veiklą: „Mes einame pas žmones, ypač pas tuos, kuriems reikalingas Dievo žodis, Dievo meilė. Štai į Mažeikių rajono vaikų našlaičių ir senelių globos namus vaikštome kiekvieną savaitę. Senoliai mielai mūsų laukia, jau iš anksto pasiruošę kalbėti rožinį. Taip pat galėtume ateiti ir į Nakvynės namus. Iš pradžių gal kas antrą savaitę, o paskui jau bus matyti. Juk Dievo žodis gydo nuo visko: vienus nuo ligos, kitus nuo priklausomybės.“

Šv. Mišias aukojęs dvasininkas ir Marijos legiono atstovės kiekvienam palinkėjo ramybės nuoširdžiu rankos paspaudimu ir šiltu apkabinimu, o Nakvynės namų direktorius Antanas Krivickas džiaugėsi gražiomis šv. Mišiomis ir šiltu tikinčiųjų bendravimu bei išreiškė viltį, kad panašūs renginiai vyktų ir ateityje.    

Valerija KVEDARAITĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode