Sprogimas

Mažeikių mieste vyks akcija „Darom ruduo“

Nuo spalio 19 iki lapkričio 20 d. Mažeikių rajono savivaldybė skelbia akciją „Darom ruduo“, kurios metu visos mieste susidariusios žaliosios atliekos bus organizuotai vežamos į Dargių kompostavimo aikštelę.

Kviečiame gyventojus namų ūkiuose sugrėbtus lapus, žolę, obuolius ir kitas žalienas, tvarkingai sudėtas į maišus, nuo spalio 19 d. iki lapkričio 20 d. kiekvieną savaitės ketvirtadienį pastatyti gatvės pakraštyje prie namų individualių konteinerių vietoje arba atvežti į Stambiagabaričių ir pavojingų atliekų priėmimo aikštelę (Algirdo g. 40 C, Mažeikiai) ar į žalienų kompostavimo aikštelę Dargių sąvartyne (Dargių k., Mažeikių r.).

Biudžetines įstaigas ir daugiabučių namų gyventojus prašome sugrėbtus lapus pilti į seniūnijos darbuotojų pastatytus specialius didmaišius žaliosioms atliekoms. Griežtai draudžiama lapus ir kitas žaliąsias atliekas pilti į bendruosius atliekų konteinerius.

Kviečiame visas įmones ir įstaigas prisidėti prie miesto švarinimo akcijos ir pagal galimybes skirti seniūnijai transportą lapams išvežti.

Pasiūlymus dėl transporto priims ir informaciją teiks Mažeikių miesto seniūno pavaduotojas Alfredas Valančius, tel.: (8 443) 25191; mob. 8 656 21558.

Akcijos koordinatorius – Mažeikių r. savivaldybės administracijos Vietinio ūkio skyriaus vyr. specialistas Virginijus Raudonius, tel. 8 656 59842, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Vietinio ūkio skyriaus informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode