Sprogimas

Iš Lietuvos oro uostų – 8 naujos kryptys

 

Tris oro uostus valdanti bendrovė Lietuvos oro uostai savaitgalį prasidėjusį žiemos sezoną keleiviams pasiūlė 8 naujas skrydžių kryptis bei papildomus skrydžius kai kuriomis kryptimis. 

Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas tikisi, kad po itin sėkmingo vasaros sezono, kuomet aptarnauta 4 mln. keleivių, augimo tendencijos išsilaikys ir žiemos sezono metu. Anot jo, didžiausią impulsą augimui turėtų suteikti naujos skrydžių kryptys.

„Šių metų žiemos sezonas išskirtinis tuo, kad pristatome tiek naujas kryptis, tiek naujas šalis. Pavyzdžiui, iš Vilniaus oro uosto bus galima tiesiogiai nuvykti į Jordanijos sostinę Amaną. Iš Vilniaus taip pat atsiras nauja kryptis į Lvovą“, – pranešime spaudai teigė A. Stikliūnas.

Į Lvovą skraidins oro bendrovė „Wizz Air“, „Ryanair“ pasiūlys skrydžius iš Vilniaus į Kijevą ir Tel Avivą, abi jos taip pat skraidins į Amaną ir Trevizą (Italija). 

Bendrovė „Air Baltic“ į Amsterdamą, Miuncheną, Berlyną ir Paryžių skraidins didesniais orlaiviais, o  „Norwegian Air“ pasiūlys daugiau skrydžių į Stokholmą.

Žemos sezoną Lietuvos oro uostai keliautojams pasiūlys iš viso 66 kryptis: iš Vilniaus – 55, iš Kauno – 19, iš Palangos – 5. 

Trys oro uostai pernai aptarnavo 5,2 mln. keleivių ir 55 tūkst. skrydžių.

Vilnius, spalio 30 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode