Parama dėkojame




Sprogimas

Įvykdė teismo sprendimą

Kaip „Būdą žemaičių“ informavo Mažeikių vartotojų asociacija, RUAB „Saurida“ visiškai įvykdė teismo sprendimą byloje „Dėl sutarčių su suskystintų naftos dujų tiekėju nutraukimo, dujų tiekimo nutraukimo sąlygų patvirtinimo“. Pasak Asociacijos valdybos pirmininkės Linos Rimkienės, 2015 m. sausio 27 d. įsigaliojęs Mažeikių rajono apylinkės teismo sprendimas nustatė, kad dujų atjungimas ieškovams nemokamas, o skolos, skaičiuojamos nuo pareiškimo padavimo dienos, – anuliuojamos.

„RUAB „Saurida“, nors ir pavėluotai vykdydama teismo sprendimą, birželio mėnesį nemokamai atjungė dujas, o jau liepos mėnesį ieškovai gavo pranešimus apie „išminusuotas“ skolas, – teigė L. Rimkienė. – Ieškovo ir asociacijos atstovo teisme Mariaus Skipskio atveju nepagrįstai reikalaujama skola už nuo 2012 metų nenaudojamas dujas buvo didesnės nei 367 Eur. Papildomai, nepagrįstai, RUAB „Saurida“ už atjungimą reikalavo po 93 Eur iš kiekvieno ieškovo. Vien tik ieškovo M. Skipskio naudai teismo sprendimu anuliuota bendra nepagrįsta skola 460 Eur.“

Mažeikių vartotojų asociacija pakartotinai informuoja, kad suskystintų naftos dujų pajungimas, atjungimas ir visas aptarnavimas nemokamas, nes tai įskaičiuota į dujų kainą. „Bet koks RUAB „Saurida“ reikalavimas apmokėti pajungimą ar atjungimą nepagrįstas, perteklinis ir nusikalstamas“, – tikino Mažeikių vartotojų asociacijos valdybos pirmininkė.

Nuotraukoje: Už 2015 m. birželį vartotojai gavo „išminusuotas“ sąskaitas. Nuo šiol jie niekam neskolingi.

Parengta pagal Mažeikių vartotojų asociacijos informaciją

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode