Parama dėkojame




„Mažeikių autobusų parkas“ pirmasis prisidėjo prie akcijos

Penktadienį UAB „Mažeikių autobusų parkas“ tapo pirmuoju, prisidėjusiu prie klaipėdiečio Mindaugo Jonušo inicijuotos akcijos ,,Saugi jaunimo kelionė autobusu‘‘. Nuo šiol savaitgaliais visiems mokiniams bus taikoma 40 proc. nuolaida vykstant į bet kurį Lietuvos miestą, o kelionės į Palangą taps dar patogesnės.

Moksleiviams – 40 proc. nuolaida

„Penktadienį dalyvavau „Mažeikių autobusų parko“ popietiniame susirinkime , – pasakojo projekto „Nebūk naivus kelyje“ vadovas M. Jonušas. – Aptarėme galimybes dėl patogesnio, saugesnio ir pigesnio būdo keliauti į Palangą. Be to, kalbėjome ir apie savaitgaliais taikomą 40 proc. nuolaidą mokiniams. Bendrovės direktorius Arvydas Šemeta sutiko prisidėti prie akcijos „Saugi jaunimo kelionė autobusu“.

 

Akcijos iniciatorius M. Jonušas teigia, kad kol kas didžiausias  pasiekimas Mažeikiuose – taikoma 40 proc. nuolaida mokiniams, keliaujantiems po Lietuvą. „Tai vienintelis Lietuvos autobusų parkas, prisidedantis prie šios akcijos. Pigesnis keliavimo būdas, tikiuosi, paskatins jaunimą keliauti saugiau, nes nereikės ieškoti ar stabdyti pakeleivingų automobilių“ , – sakė jis.

Kita bendra  pergalė – kelionės į Palangą. „Jaunimui suteikiama galimybė pigiau, saugiau ir patogiau keliauti į šį miestą. Galima nemokamai vežtis ir dviratį“, – tikino M. Jonušas. Tam, kad kelias neprailgų, galima naudotis viešai prieinamu Wi-Fi tinklu. Tiesa, moksleiviai, norėdami nuolaidų, privalės pateikti mokinio pažymėjimą.

Ateities planai – glaudesnis bendradarbiavimas

Ateityje akcijos iniciatorius tikisi dar glaudžiau bendradarbiauti su Mažeikių rajono savivaldybe, organizacijomis ir įstaigomis. ,,Su Savivaldybės jaunimo reikalų koordinatore sutarėme dėl bendradarbiavimo kitais mokslo metais dėl mokyklų, jaunimo organizacijų“, – teigė vaikinas.

M. Jonušas skatina rajono gyventojus burtis drauge ir kurti projekto „Nebūk naivus kelyje“ centrą Mažeikiuose, kuriame susirinkusi komanda kurtų saugesnę aplinką.

„Ne žodžiais, o darbais siekiame tikslų“, – sako M. Jonušas, įvairiuose Lietuvos miestuose jaunimui vedantis paskaitas apie saugesnį keliavimo būdą. Socialinis projektas „Nebūk naivus kelyje“ informuoja jaunimą apie pavojus, tykančius keliaujant su nepažįstamais žmonėmis jų transporto priemonėmis.

Iniciatoriai

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode